Skip to main content

Potreban saradnik/ca za rad na terenu

Obaveštavamo zaintersovane pojedince/ke da će nam u 2021. godini biti potreban jedan/a saradnik/ca za terenski rad na prikupljanu podataka o stradanju ptica na dalekovodima u blizini dva Međunarodno značajna područja za ptice (IBA) na Dunavu, u okolini Požarevca i Kostolca.

Zbog dinamike rada i efikasnosti u sprovođenju aktivnosti poželjno je da kandidati/kinje stanuju u naseljenim mestima nedaleko od ovih lokacija (npr. Požarevac, Kostolac, Veliko Gradište) i da poznaju karakteristike okolnog terena.

Nije potrebno da kandidati/kinje imaju prethodna znanja u oblasti zaštite prirode i ptica ali je poželjno, i očekuje se da je kandidat/kinja u dobrom opštem fizičkom stanju. Prednost pri odabiru će imati biolozi, ekolozi, veterinari, šumari i sl.

Za dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju radnim danima od 9h do 17h na broju telefon 021/3023361 ili na imejl adresi: sekretar@pticesrbije.rs.

Prijavite nam se što pre, a najkasnije do 14.01.2021. godine na email adresu: sekretar@pticesrbije.rs  ili broj telefona: 021/3023361.