krstas
Ima nade za orlove krstaše
September 22, 2020
sajt
Ornitolozi pratili seobu ptica na Labudovom oknu
September 29, 2020
Prikaži sve
vikend

Evropski vikend posmatranja ptica 2020.


Pogledajte listu izleta i popunite prijavni formular OVDE.


Čuli ste da posmatranje ptica može biti zabavno i želite da što pre započnete ovu novu aktivnost u prirodi. Evropski vikend posmatranja ptica, koji se održava prvog vikenda u oktobru, je sjana prilika da izađete u prirodu i posmatrate čudesnu seobu ptica. Učešće na izletima u okviru Evrioskog vikenda posmatranja ptica će vam pomoći da steknete osnovna znanja o ovoj zanimljivoj aktivnosti u prirodi.

Izleti u okviru Evropskog vikenda posmatranja ptica su besplatni. Kada se prijavite na neki od izleta bićete kontaktirani od strane organizatora i tom prilikom dobićete sve informacije u vezi sa izabranim izletom. Zbog trenutne situacije izazvane virusom SARS-CoV-2 neće biti organizovanog prevoza na izlete. Molimo Vas da ukoliko odustanete od učešća o svom odustajanju blagovremeno obavestite organizatora.

VAŽNO: Virus SARS-CoV-2 još uvek cirkuliše na teritoriji Republike Srbije, uslov za učešće na izletima je poštovanje preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja ove infekcije. Informacije o preventivnim merama možete pronaći na stranici: https://covid19.rs/

Ukoliko imate pitanja možete nas kontaktirati na imejl ebw@pticesrbije.rs

eurobirdwatch


Postanite član Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i pomozite nam da za prirodu i ljude uradimo velike stvari.
Više informacija o članstvu možete pronaći OVDE.